Noua telenovela de la Antena 1 se bate cu UEFA Champions League

Numarul de certuri conjugale ar putea creste simtitor in urmatoarele saptamani. Principala vinovata de aceasta situatie este Antena 1, prin aparitia in grila a telenovelei "Secretul Mariei" incepand de azi, de la ora 22.00, la concurenta cu UEFA Champions League, programata pe Pro TV la aceeasi ora, martea si miercurea. In caminele in care Maria arunca cu secrete, competitia Pro-Antena risca sa se transforme intr-un razboi al telecomenzii, desfasurat, bineinteles, intre sot si sotie.

Cine e Maria si ce vrea ea

Maria a fost mai intai Cristiana Raduta, apoi a devenit Anemona Niculescu, dupa care a crescut in umbra surorii ei gemene Lorena, exemplu de frumusete, eleganta si inteligenta (conform textului promotional). Sora ei geamana a pus deja mana pe un barbat ravnit de Maria, Octavian, asa ca Maria a trebuit sa se consoleze cu meseria de dansatoare de cabaret si prietenia unui transsexual pe nume Remus. La un moment dat, Lorena dispare, iar Maria, desi ne-am astepta sa se dea drept ea, Lorena, in fata lui Octavian (heterosexualul, nu transsexualul), pleaca in cautarea ei, a Lorenei.

Ceilalti combatanti

In contra lui Ronaldo, Ronaldinho, Zidane si Mutu din UEFA, se mai arunca in lupta o seama de personaje identificate in telenovela mai ales dupa numele mic. Transsexualul Remus (Toma Danila, un tanar actor de care o tara intreaga va rade incepand de asta-seara) a fugit de-acasa si acum lucreaza la cabaretul lui Alecu (George Mihaita), pe unde-si face veacul si Maria, pana cand ii dispare sora. In intriga mai intervin Ruxandra, Silviu, Oliver, Crenguta si alte prenume asupra carora nu insistam. Sfarsitul este previzibil: cei care nu mor se casatoresc, in diferite combinatii.

Secretele "Secretului"

"Secretul Mariei" se lauda cu expertiza lui Valeriu Lazarov si ideea de pornire, care apartine storcatorului de lacrimi argentinian Gabriel Corado. Acestuia i se adauga diferiti specialisti la fel de argentinieni cooptati in echipa. O informatie neconfirmata, referitoare la disparitia cu tapaj a Cristianei Raduta din distributie, se refera la aparitia, tot cu tapaj, a sotului acesteia in platourile de filmare. Controversatul om de afaceri Costel Bobic s-ar fi ivit la filmari si ar fi inceput sa dea indicatii de regie, lucru care nu i-ar fi fost pe plac lui Valeriu Lazarov.

Lunea, Maria se bate nu cu Mutu si Zidane, ci cu "La bloc", o alta productie Pro cu target diferit fata de femeile de 25-45 de ani vizate de telenovela Antenei 1. Pe Acasa TV, in toate cele trei zile ale saptamanii cand este programata noua productie (luni-miercuri) si la aceeasi ora, se difuzeaza o productie de gen braziliana, "Culoarea pacatului". "Nasul" Radu Moraru, "Pajura" Emil Hurezeanu si "Capul" Cristian Tudor Popescu risca sa faca si ei cunostinta, din punctul de vedere al audientei, cu tigaia secreta a Mariei.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.