Sensibilizata de suferintele celor loviti de urgia adusa de inundatii, Mihaela Radulescu a initiat campania de ajutorare "Vedete pentru sinistrati" (Gabriel Penes). E o campanie pe care vedeta a initiat-o in nume personal, nu in numele televiziunii sau radioului la care lucreaza. "De aceea, mi-as dori sa se implice vedete din orice televiziune, fara sa mai tina cont de politicile postului la care lucreaza", spune Mihaela. Pentru ca in multe locuri se ajunge doar pe calea aerului, vedetele se vor deplasa cu elicoptere in satele greu accesibile unde vor duce alimente, apa, lapte praf, haine, paturi, medicamente.

Ele vor suporta costul benzinei pentru elicopter si cheltuielile pentru ajutoare. Pana acum, cei care au raspuns la apelul ei sunt: Cristian Becker, care va si pilota unul din elicoptere (chitarist si lider al trupei "Salamandra"), Anamaria Ferent, Rita Muresan, Monica Birladeanu, Luminita Anghel, Ioana Moldovan, Andreea Raicu, Camelia sucu, Adina Buzatu, Marcel Pavel, trupa AXXA, Oana Roman, Ovidiu Ioanitoaia, Gabriela Vranceanu Firea, Andreea Esca, Lucian Mandruta, Virgil Iantu, Celia Petricu, Catalin Botezatu, Mihai Leu, Robert Turcescu si Alessandra Stoicescu. Primul zbor e programat azi, cand chiar Mihaela va zbura spre zonele afectate cu ajutoare. Cei care doresc sa se alature campaniei sunt rugati sa sune la numarul de telefon 0745 111 999.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.