Andreea Marin l-a sorbit din priviri pe Stefan Banica jr., urmarind sambata seara prestatia din muzicalul Chicago a barbatului despre care se spune ca i-ar fi iubit. Vedeta TVR a avut loc rezervat chiar in fata scenei si a gustat fiecare moment din premiera spectacolului pus in scena la TNB. La sfarsitul spectacolului, cand actorii au iesit la rampa, Zana Surprizelor s-a indreptat cu fata spre Stefan si i-a dedicat acestuia o parte din aplauze.

BROADWAY PE MAGHERU

Eforturile combinate ale actorilor romani si ale finantatorilor spanioli au dat roade. Chiar daca piesa de teatru nu poate fi comparata cu filmul hollywoodian cu acelasi nume, cativa dintre actori s-au ridicat la inaltimea celor americani. Banica jr. (Billy Flint jucat de Richard Gere), Monica Davidescu (Roxy Hart interpretata in pelicula de Renee Zellweger) si Maia Morgenstern (mama Morton - Queen Latifah) au fost cativa dintre cei care au dat savoare show-ului, cantand si dansand timp de trei ore.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.