Jennifer Aniston a alimentat zvonurile potrivit carora casatoria sa cu Brad Pitt intampina dificultati, dupa ce actrita a fost vazuta fara verigheta, informeaza site-ul Femalefirst.
Aniston a fost fotografiata saptamana trecuta fara verigheta creata de ea si de sotul sau impreuna cu bijutierul Silvia Damiani.

Actrita s-a aflat la Londra pentru a filma "Derailed" cand a aflat ca cel mai bun prieten al sau a decedat, care se crede ca este terapeutul sau. Pitt se afla, de asemenea, in Marea Britanie pentru a promova noul sau film "Ocean's Twelve" si, dupa ce a anulat turneul promotional si petrecerea pentru ziua sa de nastere, s-a crezut ca actorul a mers la Los Angeles pentru a fi alaturi de Aniston. Cu toate acestea, potrivit unor surse, actorul a mers singur de la Aeroportul Luton, in timp ce Jennifer a luat un alt avion de la Aeroportul Heathrow. Purtatorul de cuvant al cuplului a dezmintit aceste zvonuri declarand: "Totul este bine cu Jennifer si Brad si vor fi impreuna de Sarbatori".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.