Luni va fi difuzat un episod special din "Numai iubirea", cel in care care a jucat Gaby Spanic, in scurtul ei sejur petrecut in Romania. Se stie deja ca frumoasa din Venezuela a tinut mortis sa apara intr-un episod al primei telenovele romanesti si ca a vrut neaparat sa apara intr-o scena impreuna cu Lucian Viziru.

Ceea ce telespectatorii din Romania au sansa sa urmareasca, de la ora 20.00, este episodul in care se va vedea la ce solutie a recurs scenaristul pentru ca Gabriela sa apara in telenovela, si sa-i faca o declaratie de dragoste lui Lucian, inspirata din versurile melodiei "Predestinati". Fanii actritei vor avea sansa s-o auda pe Gabriela spunandu-i prezentatorului Povestirilor Adevarate, in romana: "Gratie tie am cunoscut puterea de a stii cu adevarat ce este dragostea. Privirea ta, iubire, m-a salvat si sarutul acesta pe care ti-l dau este simbolul pacii pentru ca ingerii sa poata canta".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.