Dupa succesul cu "Numai iubirea", postul Acasa si-a propus pentru aceasta toamna sa creeze si mai multe premiere in Romania. Astfel ca, dupa succesul lansarii celei de-a doua telenovele romanesti "Lacrimi de iubire", Acasa se pregateste pentru a le oferi telespectatorilor si un alt gen de serial. Este vorba despre cel de-al treilea proiect realizat impreuna cu MediaPro Pictures, "Pacatele Evei", serial urban bazat pe realitatea Bucurestiului din 2005.

"Pacatele Evei" vorbeste transant si lucid despre secretele unei lumi mai putin cunoscute telespectatorilor, lumea modelelor, a paparazzilor, a vedetelor. Personajele interesante din aceasta lume sunt interpretate de mari nume ale teatrului si filmului romanesc precum: Alexandru Papadopol, Oana Pellea, Oana Zavoranu, Lili Sandu, Claudiu Bleont, Pavel Bartos, iar distributia serialului va fi plina de surprize pentru telespectatori.

Una din cele mai importante e prezenta lui Bitza (foto), care a inceput deja sa filmeze si interpreteaza un personaj-cheie al serialului, un barman inteligent, care stie multe despre cei din jur si spune foarte deschis ce gandeste. Personajul interpretat de Bitza aduce mult realism si detensioneaza cu umor si cu replici picante scenele in care povestea tinde sa capete o incarcatura emotionala prea mare.

"Este o experienta noua pentru mine si pentru inceput este bine. Sper sa-mi fac treaba, mai ales ca rolul meu de barman este destul de... sociabil. Am vrut sa fac si acest "altceva" care se cheama actorie si sper sa ma reprezint cat mai bine, pentru ca imi place foarte mult", spune Bitza.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.