Desi, oficial, O-zone a cantat pentru ultima data in formula consacrata joi seara pe scena Festivalului Cerbul de Aur de la Brasov, dupa concert au inceput tratativele pentru inregistrarea unui nou album.
In urma propunerii TVR-ului de a sustine un recital joi seara, moldovenii au vazut ca numai impreuna au succes si isi umplu buzunarele. Piata Sfatului din Brasov a fost arhiplina, iar spectatorii au asteptat cu sufletul la gura reunirea trupei O-zone.

O SCENA, TREI HOTELURI

Organizatorii festivalului au dus tratative indelungate pentru a-i convinge pe cei trei O-zone sa cante din nou impreuna, convinsi fiind ca Radu, Dan si Arsenie nu isi mai vorbesc. Moldovenii au fost asigurati ca nu trebuie sa redevina prieteni, ci doar "sa cante aceeasi piesa". Cei trei s-au cazat in locatii diferite, in Predeal, in Brasov si in Poiana Brasov, pentru a pastra imaginea de "certati".

REVENIRE

Surse din anturajul moldovenilor ne-au asigurat ca ei vor sa reia munca "la comun". Desi au dorit sa urmeze cariere solo, Dan, Radu si Arsenie isi vor calca pe orgoliu si vor inregistra un nou album impreuna. Dupa recitalul de joi seara, ei au fost vazuti alaturi de Dan Popi, directorul casei de discuri Cat Music/Media Services. Apropiatii cantaretilor sustin ca afaceristul roman i-ar fi convins pe cei de la O-zone sa incheie un nou contract.

IUBIT NOU PENTRU RAMONA

Ramona Badescu , prezentatoarea festivalului, si-a gasit un nou iubit, chiar daca a trecut de-abia o luna si ceva de cand suferea dupa un alt barbat. Vedeta si-a sunat din ora din ora amorezul, un om de afaceri italian.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.