Nunta Gianinei Corondan cu Misa Balan, de sambata, a fost unul dintre cele mai neobisnuite evenimente mondene din ultima perioada.

Fara a mobiliza un numar prea mare de vedete, petrecerea care a urmat cununiei religioase a fost exact asa cum o stim pe Gianina: ciudata si excentrica. Evenimentul s-a desfasurat intr-o casa aparent parasita din centrul Capitalei, transformata intr-un club underground. Cu peretii plini de picturi si graffiti bizare, unele reprezentand animale cu membre de oameni, la care s-a adaugat un cocktail de muzica sofisticata asigurata de DJ Arabu' (Cristi Dragomir), atmosfera din localul "Tra La La" a fost departe de cea a unei nunti normale.

Cei trei bucatari de la emisiunea pe care Misa o realizeaza la Prima TV, "The Flavours", au gatit mancarurile traditionale intr-un mod inedit, totul culminand cu tortul miresei, care nu avea nici o forma, era impodobit cu petale de trandafir si se servea, optional, cu ardei iute. Gianina s-a pregatit temeinic pentru evenimentul vietii ei, dar nu ca orice mireasa. Pentru ca sotului ei ii lipseste cu desavarsire podoaba capilara, cu cateva zile inainte de nunta, ea s-a tuns "numarul unu".

In timpul cununiei religioase si la inceputul petrecerii, ea si-a acoperit capul cu un fel de naframa alba, dar spre sfarsit l-a dezvelit, spre surpriza audientei. Distractia a durat aproape 12 ore, de la sase seara pana aproape de ora sase dimineata, cand au plecat ultimii invitati. Printre acestia, de-a lungul serii s-au perindat si cateva vedete: Andreea Esca si sotul ei, Alexandre Eram, Maria Radu (ex-"Van Noizz"), Teo Avramescu, Lavinia Sarbu, fosta sotie a bossului de la trustul MediaPro, venita cu fetita, Ana, dar si Amedeo, fostul coleg al Gianinei de la trupa Quartz.

Explicatia faptului ca nu au fost mai multe vedete ne-a fost data chiar de Gianina: "Am tinut ca nunta mea sa fie un eveniment intim si mi-am invitat prietenii apropiati si rudele". Misa si Gianina nu vor pleca nicaieri in luna de miere, pentru ca trebuie sa se intoarca rapid la treaba. in schimb, cei doi miri si-au promis unul altuia ca in fiecare an, in perioada nuntii, vor merge intr-o vacanta. Cununia religioasa a avut loc tot sambata, la ora 12.00, la Schitul Darvari.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.