Cantaretul de muzica country Kenny Chesney a vorbit pentru prima data despre sfarsitul mariajului sau cu actrita Renee Zellweger si a declarat ca a cunoscut "si vremuri mai bune", transmite Mediafax. Chesney nu a precizat motivele care au condus la ruptura, dar a declarat ca ii este bine: "Imi este bine. Am cunoscut si vremuri mai bune, dar merge. Am muncit foarte mult in acest an", a afirmat el referindu-se la turneul lui, noul sau album si intamplarile din viata personala.

"Dar s-a ajuns la prea mult. Chiar am sa fac o pauza si o sa ma retrag timp de doua saptamani. O sa fie bine. Sunt obosit, dar vreau cu ardoare sa revin in forta anul viitor. Si vom vorbi de muzica si de nimic altceva", a adaugat cantaretul. Zellweger, una dintre actritele cele mai cunoscute de la Hollywood, si Chesney, in varsta de 37 de ani, s-au casatorit la 9 mai anul acesta.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.