Gina Pistol s-a transformat miercuri seara in prezentatoare, spre amuzamentul celor care au venit la Plaza Romania

Gina Pistol s-a transformat miercuri seara in prezentatoare, spre amuzamentul celor care au venit la Plaza Romania pentru a urmari colectiile vestimentare de toamna propuse de o serie de firme renumite. Atenta sa nu faca vreo gafa, Gina aproape ca nu a ridicat ochii de pe foile cu textul de prezentare. Pana si interventiile care ar fi trebuit sa fie chipurile spontane, de genul "ce mai ziceti, ce mai faceti", au fost silabisite constiincios de vedeta.

A RAS CU LACRIMI

Blondina a tras cu ochiul la notite si atunci cand a lalait versurile unui cantecel. Vizibil agitata de faptul ca se termina textul si trebuie sa intoarca pagina si incurcata de faptul ca mai trebuie sa se si plimbe in timp ce citeste, Gina a lasat cuvintele sa curga fara pic de intonatie, ca la ora de citire din clasa a doua. Si, ghinion, Ginei i-a mai crapat si fusta in timpul show-ului. Prestatia amfitrioanei l-a facut pe actorul Andrei Duban sa rada cu lacrimi.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.