Ramona Badescu a vrut sa-l prezinte pe britanicul Joe Cocker, cel care a sustinut un recital la Brasov in prima seara a Cerbului de Aur, intr-un mod inedit: sa faca striptease pe melodia "You can leave your hat on".

Romanca stabilita in Italia a reusit sa obtina efectul scontat cu rochiile aduse din tara adoptiva: decolteul impresionant a estompat greselile gramaticale pe care Ramona Badescu le-a scapat pe scena din Piata Sfatului.

GOL PANA LA JOE

In prima seara a festivalului Cerbul de Aur, pana la ora 23.00, cand Joe Cocker a urcat pe scena, locurile erau aproape toate libere. Asta, probabil si din cauza temperaturii foarte scazute: 0 grade Celsius. Situatia s-a schimbat imediat ce s-a anuntat intrarea pe scena a lui Cocker, cand spatiul amenajat a devenit neincapator. Vedeta britanica a cantat in jur de 90 de minute, apoi a plecat spre Bucuresti. Cocker a refuzat cazarea la hotelul Aro si a preferat drumul pana la Crowne Plaza. Pentru a nu suferi de frig, cantaretul a fost incalzit in timpul recitalului cu sase radiatoare montate special.

GREVA CONCURENTILOR

Cu o seara inaintea inceperii Festivalului, o mare parte dintre concurenti au intrat in greva. Ei au refuzat sa repete din cauza vremii capricioase si a hainelor ude. Ramona a crezut ca este Revelionul, nu o zi de septembrie.

FAVORITUL

Prin culise se vorbeste ca Mihai Traistariu ar fi favoritul editiei din acest an si va castiga trofeul. Printre cei despre care se zvoneste ca vor primi un premiu se pare ca se numara si Andra, dar si Linda (Italia) si Giulia Nahmany (Israel).

CEA SEXY SI CEL PROFI

Ramona Badescu a vrut sa vizioneze casete cu colegul ei de prezentare, Cosmin Cernat . Asta ca sa se asigure ca va lucra cu un profesionist. Nu a reusit. Vedeta a tinut mortis, la conferinta de presa, sa arate cate emotii are, punandu-si microfonul sub san, sa i se auda bataile inimii.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.