Madonna si sotul ei, Guy Ritchie, au fost huiduiti de fanii lor la premiera britanica a celui mai recent film al acestuia, "Revolver", pentru ca au petrecut prea putin timp cu cei din multime, relateaza BBC News Online.
Cei doi au trecut pe langa cei aproape 2000 de oameni din London's Leicester Square, fara a da autografe. Cea mai recenta productie a lui Guy Ritchie a fost criticata dur de presa si nu numai. El a declarat: "Criticii au fost duri pe tot parcursul carierei mele, dar acest lucru nu ma afecteaza. Critica negativa pe care filmul a primit-o era inevitabila datorita conceptului foarte alunecos al sau". Intrebat de ce nu i-a dat si Madonnei un rol in acest film, Ritchie a raspuns: "Credeti ca m-ar fi lasat criticii sa fac asta? Am incercat data trecuta si nu a mers". Ritchie a regizat filmul "Swept Away" acum trei ani, film in care apare si Madonna, dar rezultatul a fost dezastruos, productia fiind criticata atat de presa, cat si de fani. Ritchie a devenit cunoscut in urma filmelor "Lock, Stock and Two Smoking Barrels" si "Snatch". Povestea filmului "Revolver", uneori violenta, prezinta un cartofor, interpretat de Jason Statham, care pica in plasa unui mafiot, rol jucat de Ray Liotta. Alaturi de celebrul actor hispanic mai apare si Andre 3000, membru al grupului de hip hop OutKast. "Revolver este atat de nereusit, incat Swept Away pare acum un fel de Citizen Kane", scrie cotidianul The Guardian in editia sa de ieri.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.