Divortul dintre fostul ministru al sanatatii Ovidiu Branzan si vedeta Jurnalului de la TVR Dana Razboiu a avut ieri primul termen.
Dupa mai multe intalniri intre avocatii celor doua parti pentru a cadea la intelegere in ceea ce priveste partajul averii, familia Branzan a avut prima infatisare in fata instantei Judecatoriei sectorului 1. Cu toata discretia unui asemenea proces, am aflat ca in fata judecatorului s-a purtat o discutie exclusiv pe partajul bunurilor dobandite in timpul casatoriei. Ovidiu Branzan a declarat ca e de acord sa-i cedeze Danei Razboiu (care nu a venit la tribunal) vila din Damaroaia, cu o despagubire minima, deoarece acolo va creste si baietelul sau. De asemenea, masina ii va ramane tot fostei sotii.

Urmatorul termen al procesului va fi peste doua saptamani, daca intre timp nu se va ajunge la o impacare a sotilor. Ce e mai dramatic pentru Dana Razboiu e faptul ca ar putea sa-si piarda postul de crainic al principalului jurnal de stiri al TVR, deoarece noul director al Departamentului de stiri, Rodica Culcer, a afirmat intr-un interviu aparut in Evenimentul zilei ca nu e interesata ca telespectatorii sa numere vanataile de pe chipul unei prezentatoare, iar recent, intr-o revista, a anuntat ca o sa avem "fete noi" la stirile TVR.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.