Cantareata Courtney Love, cunoscuta pentru trecutul ei mai mult decat agitat, a fost condamnata sa petreaca inca sase luni la dezintoxicare, ca pedeapsa pentru violarea perioadei sale de proba, relateaza site-ul imdb.com. Vineri, un judecator din Los Angeles, care a trimis-o pe cantareata de curand la 28 de zile de dezintoxicare, a decis ca Love are nevoie de mai mult timp intr-un astfel de centru. Love a incalcat perioada de proba la 21 iulie, atunci cand in urma unui incident legat de droguri a fost spitalizata.

Judecatorul Rand Rubin i-a spus ca a avut in intentie sa o trimita la inchisoare, dar a decis ca tratamentul ar fi o solutie mai buna pentru ea. Love a primit mai multe avertizari in ultima perioada pentru diverse delicte, de la consum de droguri pana la agresiune. Courtney Love, vaduva starului rock Kurt Cobain, a pledat vinovat in mai 2004 si in februarie 2005 pentru capete de acuzare diferite, de consum de cocaina si posesie ilegala de calmante. Fosta cantareata din formatia Hole nu a contestat nici acuzatia de agresiune din februarie anul acesta, care s-a petrecut cand era deja eliberata conditionat.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.