Starul muzicii pop Michael Jackson a pus capat perioadei de trei luni de tacere, dupa ce a fost achitat in cazul de agresiune sexuala contra unui minor, declarand presei: "ca a trecut prin cea mai grea perioada a vietii sale", informeza BBC online. Jackson a mai precizat ca "odihna si recuperarea" ca musafir al fiului regelui din Bahrain, Printul Abdullah, ii priesc. Superstarul a declarat despre print: "Este cel mai bun, este minunat si foarte amabil". Cantaretul in varsta de 47 de ani a declarat ca lucreaza inca la cantecul pentru victimele uraganului Katrina.

El a facut, dupa catastrofa provocata de uraganul Katrina, un apel catre vedetele muzicii sa il interpreteze, urmand ca banii proveniti din vanzarea acestuia sa ajunga la victime. Cantecul este intitulat "From the Bottom of My Heart". Jackson a declarat de asemenea ca si-ar dori ca piesa scrisa de el pentru a ajuta victimele uraganului Katrina, "From The Bottom Of My Heart", sa aiba succesul hit-ului din 1984, "We are The World", pe care l-a scris pentru a ajuta la invingerea foametei in Africa. La randul lui, purtatorul de cuvant al lui Michael Jackson a declarat ca printre starurile care vor interpreta melodia compusa de el se numara vedete ca Mariah Carey, James Brown si Snoop Dogg.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.