Nunta celebrului fotbalist Adrian Mutu cu frumoasa Consuelo Matos este asteptata cu sufletul la gura de amatorii evenimentelor mondene.

Ceremonia fusese initial programata sa aiba loc in Romania, apoi, la cerintele viitorului nas, Nicu Gheara, nunta a fost mutata in Italia, urmand sa aiba loc pe data de 9 septembrie. Surprizele nu se opresc insa aici.

Viitoarea mireasa vrea cu tot dinadinsul sa obtina binecuvantarea Papei Benedict al XVI-lea inainte de a spune "da" in fata altarului. Consuelo este consilier al Ambasadei Republicii Dominicane pentru relatiile cu Vaticanul si, potrivit revistei Story (foto), incearca sa profite de functia ei pentru a ajunge la Papa. Apropiatii cuplului sustin ca frumoasa bruneta face presiuni la rang inalt ca Suveranul Pontif sa-i primeasca in cadrul unei audiente generale. Ultima audienta a Sfantului Parinte a avut loc pe data de 7 septembrie.

La sfarsitul acestora, Papa se adreseaza "tinerilor, celor bolnavi si celor casatoriti". Un alt caz a fost al celebrului fotbalist Ronaldo, care a primit binecuvantarea Papei Ioan Paul al II-lea inaintea casatoriei cu Milene Domingues (dar de care a divortat mai tarziu), apoi inainte de programarea nuntii cu Daniela Cicarelli, casatorie care nu a mai avut loc pana la urma. Ca sa scape de blitzurile incomode ale paparazzilor, Consuelo tine secret momentul in care viitorii insuratei vor pasi la Vatican.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.