Inca o vedeta de la Hollywood vine in tara noastra, dar nu pentru a filma, ci pentru a lua parte la opere de caritate. Ethan Hawke (fostul sot al Umei Thurman si protagonistul unor filme ca "Marile sperante" sau "Gattaca") va fi prezent in Romania la sfarsitul lunii viitoare pentru a sustine un program de combatere a saraciei din Bucuresti si Bacau, conduse de mama sa, Leslie. Evenimentul principal la care va participa, Halloween Charity Ball, e organizat de Ovidiu Rom si va avea loc sambata, 29 octombrie, in "Sala Unirii" de la Palatul Parlamentului.

Acest bal va aduce impreuna 500 de oameni de afaceri, atat din Romania, cat si din strainatate, reprezentanti ai Guvernului si investitori straini. Alaturi de Ethan Hawke vor lua parte la eveniment si Loredana Groza, Andreea Esca si Teo Trandafir. "Halloween-ul este una dintre sarbatorile mele preferate - explica Ethan Hawke -, iar Bucurestiul pare locul perfect pentru un bal mascat, pentru ca este un oras cu adevarat enigmatic. Cred ca ceea ce face Ovidiu Rom pentru a ajuta oamenii sa scape de saracie este un lucru minunat."


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.