CRBL (Simplu) si Claudia Pavel (Cream) au fost vazuti intr-un club bucurestean intr-o ipostaza cat se poate de tandra.

Cei doi artisti s-au cunoscut mai bine cand, la indemnul lui Marius Moga, s-au hotarat sa faca un duet. Asa a luat nastere hitul "Nu din prima seara". Cei doi au declarat la acea vreme ca aceasta piesa este de fapt un mesaj. "Sunt prima care sustine acest lucru, chiar daca cei mai multi sunt de aceeasi parere. Subiectul ma caracterizeaza si li se potriveste tuturor fetelor", declara, prin presa, Cream.

Adica, spusa pe romaneste, Claudia nu ar ceda tentatiilor in ruptul capului. Pe de alta parte, CRBL sustinea sus si tare ca are o iubita si ca nu ar insela-o niciodata. Mai ales ca, declara el, aceasta i-a aratat de nenumarate ori dovada iubirii sale. Dar de atunci a trecut ceva timp, si cum socoteala din targ nu se potriveste cu cea de acasa, cei doi solisti au transformat relatia lor de amicitie in ceva mai mult. Potrivit revistei Vip, CRBL si Claudia au fost vazuti in urma cu aproape trei saptamani la terasa "Cuba" din Bucuresti, comportandu-se ca doi indragostiti. Cei doi se sarutau de mama focului, fara sa tina cont ca pot fi vazuti de oricine. Claudia are o relatie de ceva vreme cu un om de afaceri, dar, potrivit apropiatilor cuplului, legatura dintre cei doi a inceput sa scartaie. Nu acelasi lucru se poate spune despre CRBL, care este si insurat si cu copil mic acasa. Cantaretul a negat insa ca ar avea o aventura cu Claudia: "Singura noastra relatie este cea de la studio, in rest nu poate fi vorba de asa ceva.", a spus CRBL.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.