Nicoleta Luciu spune ca Sonia, personajul ei din Lacrimi de iubire, nu seamana cu cel al Oanei Zavoranu din Numai iubirea.

Nicoleta Luciu este Sonia, personajul feminin negativ, din telenovela "Lacrimi de iubire". Insa rautatea ei nu se compara cu cea a Andreei Damaschin, personajul Oanei Zavoranu din "Numai iubirea".

PLANURI DEJUCATE

Dupa cum ne-a declarat Nicoleta, "Sonia este mai mult rasfatata decat rea. Este o fata de bani gata, invatata sa aiba tot ce-si doreste si ca toata lumea sa-i faca pe plac. Cand tatal ei ii spune ca se va casatori cu Mihai (Lucian Viziru), ea isi face planuri in acest sens si nu accepta sa-i stea cineva sau ceva in cale. Cand vede ca lucrurile nu stau chiar asa, se infurie", povesteste frumoasa bruneta.

REA, DAR NU MALEFICA

Intrebata daca Sonia se poate compara cu Andreea Damaschin, vedeta raspunde: "Sonia se infurie
cand oamenii nu-i
fac pe plac, tipa, dar nu este malefica.
Este mai mult rautacioasa decat rea". Ca si personajul ei, in viata de zi cu zi, Nicoleta este rasfatata, dar cam aici se opreste asemanarea dintre ele. Spre deosebire de telenovela, in realitate Nicoleta zice ca nu tine cu forta fericirea langa ea si nici nu face orice sa cucereasca un barbat.

INSELAT SI BATUT DE NEVASTA

Florin Piersic a marturist, glumind, ca nu ar fi acceptat rolul in telenovela, daca stia ca nevasta-l va insela cu Cotimanis. Piersic a mai obiectat si asupra manierei in care a fost prezentata aparitia sa pe genericul telenovelei. "Ce e aia participare extraordinara, cand, daca pleaca omul sa faca pipi, l-a ratat pe Florin Piersic", glumeste actorul. Personajul sau, Octav, moare in episodul 4. La filmarile telenovelei, Piersic a avut parte de cea mai cumplita bataie pe care a incasat-o vreodata. "Eu am fost batut cu maciuci, cu buzdugane, dar cum m-a batut fata asta, (Delia Nartea, sotia lui Octav - n.n.) niciodata", marturiseste Piersic.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.