Anda Adam nu vrea sa vorbeasca despre iubitul ei, pentru ca admiratorii sa o creada singura si disponibila. Un detaliu care poate sa-i vanda mai bine albumul.

Chiar daca vrea sa-si construiasca imaginea unei vedete sexy, fara barbat acasa, Anda are un logodnic mai mare decat ea cu douazeci de ani. Cantareata este ajutata financiar de viitorul ei sot Mihai, zis Dibaciul, un prosper om de afaceri. Dibaciul se straduieste sa o faca fericita cu orice pret. Anda a primit cadou o masina de 55.000 de euro si spune ca ar vrea si doi copii. Daca se poate, gemeni.

PAPARAZZI LA PIATA

Timp de un an, Anda Adam s-a ferit de ochii presei. Spunea ca are alte prioritati, ca se ocupa de afaceri si de viata personala. Din cand in cand, se lasa surprinsa in poze gen paparazzi, la piata cu o prietena. Se pare ca filajele erau comandate de vedeta. Adevarul este ca semnase un contract cu o casa de discuri care nu i-a permis sa iasa la rampa pana in momentul relansarii muzicale.

AFACERE RENTABILA

In ultimii ani, Anda a iesit in evidenta mai mult prin pictorialele din Playboy si scandalurile legate de operatii estetice. Convinsa ca muzica nu-i plateste facturile, artista a investit intr-un salon de infrumusetare. Nicoleta Luciu, clienta fidela a Andei, a platit aproape un milion pentru repararea unei unghii rupte.

CU FRATELE LUI MARIUS MOGA

Proiectul muzical pe care Anda l-a pregatit pentru o revenire in forta se numeste Confidential. Cantareata a avut probleme cu alegerea piesei care sa-i promoveze albumul, pentru ca toate sunt bune. De aceea, a apelat la sfatul unor DJ de radio care au hotarat ca piesa "Ce ti-as face" este hit. Iulian, fratele lui Marius Moga, a facut videoclipul piesei iar Anda a investit bani in imbracamintea si machiajul figurantilor din clip.

IN ASTEPTAREA LUI MOZART

Pentru o revenire de succes, impresarul a sfatuit-o sa apeleze la fabrica de hituri Marius Moga . Dar micul Mozart sta mai mult in SUA, asa ca Anda a asteptat rabdatoare sa inregistreze cate o piesa atunci cand el trecea prin Romania. Intre timp, a luat lectii de canto si dans.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.