Topmodelul Kate Moss a inregistrat melodia ''Beauty and the Beast'' in limba franceza, alaturi de prietenul sau, Pete Doherty, fostul solist al formatiei The Libertines. CD-ul cu aceasta inregistrare va fi oferit alaturi de o editie speciala a revistei French Vogue, dedicata modelului britanic. ''Kate este in mod evident un nume in lumea modei, dar imaginea ei a inceput sa creasca foarte mult de cand si-a inceput relatia cu Pete'', a declarat o sursa din anturajul acesteia. ,Pete este de-a dreptul venerat de anumiti creatori de moda care il considera unul dintre cei mai atractivi barbati de pe planeta.

Spre exemplu, designerul Hedi Slimane de la Casa Dior i-a dedicat lui Pete o intreaga colectie vestimentara si a editat si un album fotografic cu titlul de ''London Birth Of A Cult'' /Londra (nasterea unui cult) in care imaginea centrala este tot Pete", a mai adaugat sursa care a dorit sa-si pastreze anonimatul. Melodia ''La Belle Et La Bete'' va aparea si pe albumul de debut al noii formatii a lui Pete Doherty, Babyshambles, album asteptat pe piata la 10 octombrie anul acesta.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.