Rebecca Loos, cea care in urma cu un an a facut valva in Anglia dupa ce a marturisit ca a avut o legatura amoroasa cu fotbalistul David Beckham, a scos bani frumosi de pe urma aventurii sale, relateaza cotidianul spaniol La Razon.
Asa sustine publicistul englez Max Clifford, care scrie in biografia sa cum a ajutat-o pe fosta asistenta personala a internationalului englez sa scoata bani frumosi din dezvaluirile facute despre relatia lor.

OS DE ROS

Cand a hotarat sa faca publica povestea amoroasa cu Beckham, Rebecca a fost sfatuita sa se adreseze lui Clifford, recunoscut pentru viata grea pe care le-o face vedetelor care calca stramb. "Am mirosit ca era rost de bani si am ajutat-o sa-si vanda povestea cat mai bine", spune Clifford.

Astfel, Rebecca Loos a castigat, din exclusivitati, peste un milion de euro. In plus, fosta asistenta a lui a fost si continua sa fie in centrul atentiei, fiind invitata sa prezinte diverse programe de televiziune si sa participe la numeroase show-uri.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.