Acordeonistul Vali Craciunescu (ex "Spitalul de Urgenta") va canta cu William Adams, membru al celebrei formatii "Black Eyed Peas". Evenimentul va avea loc in Slovenia, la festivalul international de publicitate "Golden Drum", in perioada 3-8 octombrie. Cei doi au ajuns sa colaboreze prin intermediul unei case de productii din Germania care si-a deschis o filiala in Romania si al carei director este bun prieten cu Vali. Craciunescu si Adams vor sustine un recital pe scena principala in seara romaneasca de la "Golden Drum", dar ar putea recidiva si in ultima seara, la petrecerea de dupa decernarea premiilor festivalului.

Daca proiectul va avea loc, ar fi prima colaborare a unui interpret din Romania cu o vedeta a muzicii internationale de calibrul lui Adams. Pe langa american, romanul va mai avea o colaborare senzationala in cadrul aceluiasi festival, cu Mark Kay, cel care a fost votat cel mai bun D.J. din Germania in anul 2004.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.