Cele mai frumoase danturi din lume le poseda actorii George Clooney si Julia Roberts, scrie El Pais. Asa reiese dintr-un sondaj "Colgate" realizat pe un esantion de 4.000 de subiecti din 16 tari europene. In topul barbatilor, Clooney e urmat de germanul Michael Schumacher, fotbalistul David Beckham, printul William si francezul Gerard Depardieu. La femei, Julia Roberts a iesit invingatoare in fata colegei de breasla Catherine Zeta-Jones, a fostei jucatoare de tenis Steffi Graf, a australiencei Kylie Minogue si a italiencei Sophia Loren.

GRECII, CODASI LA IGIENA BUCALA

Sondajul a scos la iveala faptul ca francezii sunt primii la refacerea danturii, in timp ce suedezii isi pastreaza cel mai bine dintii naturali. Tot suedezii, alaturi de italieni, se spala pe dinti de mai mult de trei ori pe zi. In plus, 65% dintre suedezi acorda peste 5 minute pe zi curatarii danturii. In schimb, grecii nu sunt prea buni prieteni cu periuta si pasta de dinti. 58% dintre ei acorda sub 3 minute zilnic spalatului pe dinti.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.