Permiteti-mi, dragi cititori, sa va salut cu simpatie si, in ce ma priveste, sa-mi urez un calduros, dar sincer, "Bine m-am intors din vacanta!"

Si m-am intors la fix. O zi doar sa fi intirziat si pierdeam primul episod din emisiunea "Aventurile familiei Vijelie" de pe Prima TV. E vorba, desigur, de o pastisa a serialului de pe MTV, "The Osbournes", si, nu in ultimul rind, de o oportunitate extraordinara pentru telespectatori de a urmari, cu ochii bulbucati de oroa…, aaa, asta, cum ii zice, de bucurie, o tiganie cum numai Acasa TV, in zilele ei bune, e in stare sa mai difuzeze. Am vizionat, asadar, pentru dumneavoastra, de la cap la coada, primul episod si, odata cu el, evolutia personajelor Vali Vijelie, Carmen (nevasta), Katy (copil de sex F), Nutu (copil de sex M, cu lant de aur la git si codita si, nu in ultimul rind, obisnuit sa manince piure cu sarlota, ciorba cu ciocolata sau cereale cu ciorba) si Jean (sofer si om de incredere al clanului).

Sub ochii mei, Vijelie a executat urmatoarele: s-a trezit, a mincat ce i-a dat nevasta, si-a certat un baiat fiindca injurase o vecina si-i vorbise cu "fa", a fost cu familia la ZOO, a repetat o manea, a inregistrat o manea, a fost subiectul unei sedinte foto (ocazie cu care a pupat toate fetele de pe-acolo, nu inainte de a le intreba, pe rind, in gluma, daca au prieten) si, in fine, a fost cu nevasta la o taiere de mot. Cea mai interesanta (sau, ca sa ma exprim pe intelesul lui Vijelie, cea mai castocara) mi s-a parut activitatea la urma mentionata. In primul rind pentru ca taierea de mot adunase toata floarea manelimii romanesti de renume mondial, deci, se intelege, si pe Adi Copilul Minune.

Care, desi mititel cum il stiti, se ridica pe virfuri si inghesuia in sutienul unei doamne grase bancnote verzi peste bancnote verzi. La fel a procedat si Vijelie, la fel au procedat multi altii. Iar doamna gingurea suav: "Asa, baga aici la titisoare!" Drept sa spun, il inteleg si pe baiatul lui Vijelie ca s-a enervat si a injurat-o pe vecina din moment ce s-o fi opus, biata de ea, cind a incercat sa-i bage in sutien un ambalaj de napolitana si un hamburger, adica ce avea si el la indemina.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.