Presa americana vuieste ca artista Britney Spears a nascut cu patru saptamani mai devreme decat era programata sa aiba loc nasterea prin cezariana. Editia on-line a ziarului The Sun relata ieri, pe larg, cum ca Britney a ajuns de urgenta la Spitalul St. John din Santa Monica, insotita de sotul ei Kevin Federline.

Se pare ca la spital au ajuns si mama lui Britney, Lynne, sora cea mica a artistei, Jamie Lynn, si alti apropiati ai familiei cantaretei, care asteptau cu nerabdare vesti despre starea de sanatate a vedetei americane si a bebelusului.

Este stiut faptul ca in luna mai, Britney a ajuns de urgenta la Spitalul Ucla din Santa Monica, acuzand dureri foarte mari de stomac, motiv pentru care nu se stie sigur daca vedeta a nascut sau a avut din nou probleme de sanatate. Doctorii au sfatuit-o atunci pe solista sa nu mai fumeze sau sa consume bauturi acidulate pe timpul sarcinii, indicatii pe care aceasta se pare ca nu le-a respectat.

Britney se mutase saptamana trecuta in casa sa din Malibu, incercand astfel sa-si ascunda burta, de ochii curiosilor. Atunci cand a inceput sa se simta rau, vedeta se afla pe terasa casei, alaturi de sotul ei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.