Pentru nunta de la Roma cu Consuelo, Adrian Mutu a renuntat la artificii, la manele, precum si la dansurile traditionale.

Daca initial cei delegati de nasul mirilor sa se ocupe de petrecerea din Romania au inclus in program un spectacol grandios de artificii, show muzical, momente comice cu Romica Tociu, ba chiar si pe Adrian Minune, se pare ca planurile s-au modificat. in schimb, Consuelo se va boteza ortodox cu o zi inaintea nuntii.

Adrian Mutu si Consuelo se vor cununa in rit ortodox, chiar daca mireasa e de religie romano-catolica. Pana la nunta, ea va trebui sa treaca prin botezul ortodox, eveniment ce va avea loc cu o zi inaintea nuntii. Nasii ei vor fi aceiasi ca la cununie: Mihaela si Nicu Gheara. Pana in prezent Consuelo nu si-a cumparat rochia de mireasa, dar a marturisit apropiatilor ca-si doreste o rochie simpla, lunga si va cauta un model la una din marile case de moda din Italia.

Rochia ei urmeaza sa fie aleasa peste o saptamana. Verighetele au fost deja cumparate si chiar daca nu au fost cununati religios, cei doi soti le poarta deja. Printre domnisoarele de onoare ale miresei vor fi si Lavinia (ex-Spicy), doua dintre surorile mai mici ale miresei, precum si o buna prietena a acesteia. Rochiile acestora vor fi comandate cu doua saptamani inainte la o casa de moda din Italia.

Printre invitati se vor afla celebritati ca: Armand Assante, Michelle Adam, Ciro Orsini, Steven Seagal, Collin Farrel, Eros Ramazzotti, multi fotbalisti de la Juventus, dar si prieteni din toata lumea ai nasilor. Nunta va fi fara dar, dupa cum au anuntat atat Adrian, cat si nasul sau, Nicu Gheara. Totodata s-a renuntat si la spectacolul de artificii care se pregatea pentru nunta din Romania si care l-ar fi costat pe Adrian 5.000 de euro pentru aproape o jumatate de ora de feerie.

Evenimentul ar putea costa peste 300.000 de euro si o mare parte a cheltuielilor e sustinuta de nasi, ca dar de nunta. Se pare ca nici Adrian Minune nu va putea sa-i incante pe musafiri cu manelele sale celebre si nici traditionalele hore romanesti sau jocuri populare, pentru ca restaurantele de lux nu accepta orchestra sau show-uri de acest gen. Nici Romica Tociu nu va avea momentele comice programate initial la nunta de la Palatul Snagov, dar va fi prezent in calitate de prieten al nasului. Pana acum au fost purtate discutii cu patronii a trei restaurante de lux situate in centrul Romei, iar meniul va fi stabilit imediat dupa ce se va alege localul.

Cei doi miri nu vor avea parte de o luna de miere pentru ca Adrian are de sustinut meciuri cu Juventus. Pentru nunta lor vor fi adusi din Romania bodyguarzi, hostess-e, personal auxiliar. Adrian si nasul sau vor sa cazeze musafirii intr-un hotel cat mai aproape de Vatican, considerata a fi cea mai frumoasa parte a Romei.

Cei doi soti vor locui in Italia intr-un apartament pus la dispozitie de Juventus, dar Adrian vrea sa cumpere o locuinta si la Bucuresti. in prezent el detine un apartament in Capitala, dar pentru ca vrea o locuinta mai spatioasa i-a delegat pe cativa prieteni sa-i caute un teren mai mare de 1.000 mp pe care sa construiasca un imobil sau sa-i caute o casa cu mai mult de sase camere si cu o gradina mare.

El vrea ca locatia sa ramana necunoscuta ziaristilor, astfel incat sa nu fie deranjat sau urmarit de paparazzi atunci cand vine la Bucuresti. in acest scop, noua locuinta va fi cumparata fie pe numele parintilor lui, fie pe numele surorii lui. Pentru casa de la Bucuresti, Adrian este dispus sa cheltuiasca pana la un milion de euro.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.