Dupa cateva zile petrecute in Elvetia, Dan Negru s-a indreptat spre Paris, unde a petrecut impreuna cu iubita lui, Codruta, cea mai mare parte a vacantei. Dupa ce au vizitat Turnul Eiffel si Disneyland, Dan si Codruta au coborat la metrou, unde au ramas fara portofele, carti de vizita si acte. Dupa aproximativ o jumatate de ora, Dan a fost sunat chiar de hoti, care i-au explicat in limba romana ca i-au furat cam tot ce au gasit mai interesant in rucsacul Codrutei, dar ca nu l-au recunoscut in momentul respectiv pentru ca erau prea ocupati cu portofelele. Au precizat ca il admira foarte mult si ca vor sa le inapoieze obiectele furate. Ceea ce s-a si intamplat.

"Ne-am intalnit in aceeasi zi. Erau cativa pusti de 14-15 ani care se ocupau cu furtisaguri in Paris. Ne-am imprietenit chiar, si spuneau ca reusesc sa "faca" in zile bune si 20.000 de euro pe zi, ca doar e Parisul, iar turistii vin cu bani. Spuneau ca daca-s prinsi de politie, sunt trimisi in tara, iar ei se intorc dupa cateva saptamani. Pacat de ei ca au luat-o pe asa cale, ca pareau baieti isteti. Eu m-am bucurat ca ne-am recuperat banii, dar mai ales actele", ne-a declarat cel ce va prezenta emisiunea "Ziua Judecatii" la Antena 1.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.