Compania Kentauros Studios & Productions a dat sambata, la stefanesti, o petrecere de inaugurare a primelor platouri de filmare. La petrecere a participat si actorul Jean-Claude Van Damme, care a venit insotit de o juna autohtona. La carma companiei Kentauros se afla Manuela Harabor si fostul ei sot, Soli Shaltiel. Actrita a plecat in SUA in 1997, unde s-a casatorit cu acesta. Cei doi au venit in Romania anul trecut pentru derularea acestei afaceri in care au investit peste 15 milioane de dolari. Sambata, la studiourile Kentauros de la stefanesti a avut loc o petrecere de inaugurare, la care a participat si celebrul actor Jean-Claude Van Damme, care va filma urmatoarea lui productie chiar aici. Acesta a fost deschis cu presa, insa la un moment dat s-a plans cameramanilor si fotoreporterilor prezenti la petrecere ca este deranjat de lumina camerelor de luat vederi si de blitz-urile aparatelor foto.

Actorul a mai fost in Romania in urma cu cateva saptamani, cand a promis sa vina si la inaugurare, semn ca ii place tara noastra. De altfel, actorul, care e insurat a cincea oara cu Gladys Portuguese, a venit insotit de doua femei romance, pe una dintre ele prezentand-o amicilor drept "Mariana, prietena mea." La petrecerea la care s-au servit somon, fripturi de pui si vita, au mai participat oameni de afaceri, directori din lumea cinematografiei de peste hotare, cat si cateva vedete autohtone: Rocsana Marcu, cantaretul Rafael si Monica Birladeanu impreuna cu Bobby Paunescu. La eveniment, Delia a tinut un show pe cinste la stefanesti, iar petrecerea s-a incheiat cu un foc de artificii. Manuela Harabor l-a ignorat toata seara pe fostul ei sot. in ce-l priveste pe Van Damme, acesta a stat la petrecere pana la miezul noptii, cand s-a intors la hotelul Hilton, unde a fost cazat, el plecand, ieri, din Romania.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.