Andreea Marin revine, astazi, pe sticla. Dupa un concediu petrecut pe Coasta de Azur, focoasa moldoveanca reia seria emisiunilor care inghesuie in fata micului ecran femeile vaduvite de soarta, fara o ocupatie precisa.
Pentru a marca debutul unui nou sezon al Surprizelor, Zana, care si-a achizitionat si un nou partener de prezentare, o va aduce in studio pe cubaneza Lucrecia. Artista, care a reusit sa imbine, cu succes, cariera de actrita cu cea de muzician, vine sa-si implineasca o mai veche dorinta si sa-si intampine fanii din Romania. Cele opt albume pe care le-a lansat in ultimii 11 ani s-au bucurat de mare succes, Lucrecia colaborand cu nume sonore din muzica latino-americana, precum regretata Celia Cruz.

Conceput de cunoscutul producator muzical Jesus N. Gomez, ultimul material al Lucreciei, "Agua", contine o combinatie de ritmuri latino si dance.
Desi a devenit mamica de curand, frumoasa creola a ramas unul dintre idolii tinerei generatii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.