Nicoleta Luciu a facut striptease intr-o piscina, pe platourile de la Buftea. La petrecerea de aniversare a 10 ani de Pro tv au chefuit toate vedetele trustului.

Fiecare ramura a trustului Media PRO si-a prezentat cum a stiut mai bine oferta pentru urmatorul sezon. Protv-ul si Acasa si-au poftit invitatii, printre care si regizorul hollywoodian Francis Ford Coppola, sa asiste la filmarile celor mai de seama dintre productiile casei.

BRUNETA LA APA

Astfel, producatorii postului Acasa au ales sa turneze o scena din telenovela "Lacrimi de iubire", in care Nicoleta Luciu se dezbraca. Secventa se petrece in timpul unei petreceri de la piscina copiilor Varlam, familia din film a lui Viziru. Pentru a condimenta atmosfera, personajul interpretat de Octavian Strunila (violatorul din "Numai iubirea") anunta ca Sonia, adica Nicoleta, va face striptease acvatic si o arunca in apa.

VIZIRU AMENINTAT

Tinuta pe brate de trei barbati, Sonia isi scoate cu miscari languroase bluza, fustita si? aproape de tot sutienul. In acel moment, intervine sora lui Viziru, care tipa la toata lumea si-i da afara. Suparata, Sonia pleaca, dar nu inainte de a-l saruta pe Viziru, amenintandu-l ca tot al ei va fi. Invitatul de marca al petrecerii, Francis Ford Coppola , a fost plimbat pe platourile din Buftea chiar de Adrian Sarbu. Cum niciodata nu se stie de unde sare iepurele, actorii prezenti si vedetele cu aspiratii artistice au profitat de moment pentru a-l saluta pe celebrul regizor.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.