Sala Ronda a Hotelului Intercontinental s-a dovedit a fi neincapatoare pentru mass-media dornica de subiecte bune de comentat, miercuri seara, la Premiile VIP.

"Deci, doamnelor si domnilor", asa cum s-a poticnit in conjunctia noastra devenita traditionala, Ruxandra Sararu, premiile VIP, editia lunii august, au inaugurat sezonul petrecerilor mondene. Desi a celebrat realizarile lunii august, seara a fost sub semnul amintirilor, marcate prin prezenta pe scena a lui Toader Paleologu si Florin Busuioc, carora, amfitrionii petrecerii, Cristian Brancu si Luminita Anghel, le-au inmanat premiile de excelenta, in-memoriam pentru Alexandru Paleologu si Radu-Anton Roman.

Tanarul social democrat, Victor Ponta, laureatul premiului special, si-a adus si el contributia la capitolul memorii, amintindu-l pe Che Gevara, "un om care mai face victime si la patru decenii dupa moartea sa". Ponta nu s-a putut retrage de pe scena fara sa faca deliciul salii si al celui care l-a premiat, Cozmin Gusa, prin mici aluzii la adresa presedintelui principalului partid de opozitie din Romania: "Vreau sa-i multumesc domnului Mircea Geoana caruia i-au placut atat de mult ideile noastre incat le prezinta ca fiind ale lui".

Tanarul premiat si-a incheiat apoteotic discursul prin "Hasta la vista", singurul cuvant, probabil pe care l-a inteles si l-a aplaudat, Ricard Requant, regizorul variantei autohone a music-hall-ului Chicago, prezent si el in Sala Ronda, alaturi de intreaga echipa pentru unul dintre momentele speciale ale serii.

Nici Marius Moga, cel care a ridicat premiul special acordat proiectului Morandi, nu a facut rabat de la aducere-aminte si a rememorat conflictul cu revista VIP, care l-a costat o absenta de cinci ani de pe scena premiatilor. Printre premianti s-au mai numarat si Ivan Patzaichin, Robert Turcescu si Cornel Diaconu, realizatorul Festivalului Callatis.

N-au lipsit nici de aceasta data de la mesele rotunde, Raluca, Monica si Alida de la Big Brother, Marius Radmanastean, cel care imparte flori in numele Ralucai Moianu, fetele de la Bambi, Cove, Mihai Mitoseru si mai scundul prieten Cornel Pasat, Cristina Stamate, Stela Popescu, Crina Matei si criticul de film Manuela Cernat.

Unul dintre momentele speciale ale serii, a fost cel consacrat music-hall-ului Chicago cand a urcat pe scena intreaga distributie: Carmen Ionescu, Silviu Biris, Monica Davidescu, Anca Turcasiu, Andrei Duban, Ilinca Goia si regizorul, Ricard Requant, care a promis ca va face un Chicago unic in lume.
Premiile au fost marcate prin prezentarea colectiei
Seroussi, care a stat sub semnul elegantei.

Manechini profesionisti si prietene si colege, din toate generatiile, ale Norei Seroussi si ale lui Joseph Seroussi, fiica si tatal, cei mai mari investitori in domeniul confectiilor din Romania, au defilat pe podium si au demonstrat ca pentru un costum Seroussi nu trebuie sa ai 90-60-90, ci atitudine.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.