Smiley de la trupa "Simplu" a avut parte de o vara mai mult decat profitabila. Cantaretul a plecat impreuna cu Marius Moga intr-un turneu in Statele Unite. Pe piata muzicala au circulat o multime de zvonuri precum ca Smiley, multumit de succesul sau, ar parasi trupa "Simplu". Cantaretul infirma aceste zvonuri intr-un interviu acordat revistei Vip.

"Plecarea mea in State nu are cum sa influenteze imaginea trupei decat in bine. Eu am lucrat in studioul nostru din SUA la niste piese pentru "Simplu". "Singura problema care ar fi putut aparea in urma plecarii mele ar fi fost imputinarea concertelor, lucru care s-a si petrecut, dar pe de alta parte a fost si o vacanta bine meritata pentru colegii mei", a spus Smiley. Cantaretul a lamurit si de ce a fost nevoit sa plece cu Marius Moga.

"Suntem o echipa si trebuia sa merg cu el in SUA pentru a le arata si celor cu care vom lucra acolo ca echipa exista si poate face lucruri bune. Ne-am intalnit cu cativa producatori pentru a stabili legaturi pentru colaborari. Am fost o mare parte a timpului in L.A, dar si cateva zile la New York. Muzica noastra este foarte diferita de ce e la New York si L.A. E clar, eu si Moga aveam alt aer, dupa ce am vazut ce e acolo, cam acelasi lucru pe care l-am facut acum doi ani. M-am bucurat.

Acum ca m-am intors vreau sa lansez cu "Simplu" un nou album. Vreu sa fie altceva, va fi mai hard decat a fost toata muzica trupei pana acum. Avem niste chestii avangardiste pentru piata din Romania si e cam riscant. Toata lumea scoate piese de un anumit gen, si nu stiu daca ceea ce vrem noi va fi bine primit de public" a mai spus Smiley.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.