Este clar! Simona Patruleasa nu are noroc in dragoste. Dupa ce a fost parasita de omul de afaceri Zsolt Czergo in favoarea Nicoletei Luciu, Simona a primit o noua lovitura. Despre relatia ei cu Amiran, unul dintre patronii cazinoului "Marriott", stie toata lumea. Prezentatoarea a fost suspectata ca ar fi avut o aventura si cu directorul executiv al echipei de fotbal Steaua, Mihai Stoica.

Patruleasa a negat la acea vreme vehement aceste acuzatii ale presei, declarand sus si tare ca iubitul ei este patron de cazinou. Ei bine, nu mai are nici un iubit! Simona s-a despartit de Amiran dupa numai cateva saptamani de amor, potrivit revistei Vip. Se pare ca pentru frumoasa bruneta, legatura cu Amiran a fost doar un moft. Mai mult, tanara nu era singura femeie din viata lui Amiran, acesta fiind inconjurat (si nu numai) tot timpul de reprezentantele sexului frumos.

Iar cand presa a dat publicitatii legatura lor, acesta s-a speriat si a rupt legatura cu Simona Patruleasa. De ce? Amiran este un barbat insurat si cu copii pe deasupra. Cand povestea de dragoste cu Patruleasa era in flloare, familia lui nu se afla in Romania. Cuprins de remuscari si dorind sa-si spele pacatele, si-a adus copiii si sotia in tara incercand sa pozeze intr-un familist convins. Ce a avut de spus iubita abandonata? "Nu am nimic de comentat", a declarat Simona Patruleasa.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.