In urma cu aproximativ doua saptamani, Clubul Kristal din Bucuresti a gazduit o petrecere de zile mari, la care a fost invitat sa mixeze unul dintre cei mai scumpi DJ din lume. Asa cum era de asteptat, party-ul a fost presarat cu o serie de vedete autohtone, care nu puteau sub nici o forma sa rateze acest eveniment de mare anvergura. Printre acestea s-a numarat si Rocsana Marcu de la Prima TV.

Vedeta postului de televiziune Prima TV, Rocsana Marcu, a fost prezenta zilele trecute, alaturi de Andra Teodorescu, la o petrecere house, unde a mixat un cunoscut Dj. Fetele, dupa cum aflam din ultimul numar al revistei Star, au venit insotite de impresarul si de bodyguard-ul actorului Steven Seagal, aflat de ceva vreme pe plaiuri mioritice, pentru a turna un film.

Surse din interiorul clubului au declarat ca Rocsana a filtrat cu impresarul lui Seagal intreaga noapte, in speranta ca ar putea obtine si ea un mic rolisor in pelicula ce il are in rolul principal pe marele actor american. In ceea ce o priveste pe Andra Teodorescu, aceasta se pare ca a fost absorbita de conversatia pe care o avea cu bodyguard-ul actorului. La un moment dat, a aparut o alta vedeta (mai mult sau mai putin cunoscuta) de pe micile noastre ecrane, Mihai Mitoseru, sosit probabil, si el, la fel ca si altii, la vanatoare de femei.

Dupa ce le-a salutat pe cele doua tinere, Mihai a facut cunostinta si, cu insotitorii lor. Ciudat este insa ca, din acel moment, Rocsana nu a mai prezentat nici un pic de interes pentru impresarul lui Seagal, acesta indreptandu-si toata atentia catre Mitoseru. Ba mai mult, l-a si complimentat, spunandu-i chiar ca arata foarte bine?! Conversatia a lasat loc de interpretari iar speculatiile, asa cum era si firesc, au inceput sa apara. Numai ca cele doua blonde l-au asigurat pe Mito ca impresarului lui Seagal ii plac femeile. Rocsana stie!


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.