Sir Anthony Hopkins a declarat despre Gwyneth Paltrow, in timpul Festivalului de la Venetia, ca poate fi pusa pe acelasi nivel cu Jodie Foster, fiind o actrita "extraordinara", "cea mai stralucitoare" cu care a lucrat vreodata, relateaza BBC News Online. "Am jucat cu doua mari actrite, Jodie Foster si Gwyneth Paltrow", le-a spus el jurnalistilor. Sir Anthony Hopkins, care a jucat cu Foster, in 1991, in filmul "Tacerea mieilor", a declarat de asemenea ca laudele sale la adresa lui Paltrow nu sunt "numai raspunsuri politicoase pe care le dai despre un actor".

Hopkins le-a spus jurnalistilor ca a avut un concediu prelungit, de mai mult de un an, inainte de a accepta sa joace in "Proof", unde interpreteaza rolul unui geniu al matematicii a carui fiica se pare ca i-a mostenit inteligenta. "Am acceptat pentru ca joc rolul unui om foarte interesant, un profesor de matematica care are o cadere psihica", a spus Hopkins. Bazat pe piesa lui David Auburn, care a castigat premiul Pulitzer, "Proof" o readuce pe Paltrow la un rol pe care l-a jucat pentru prima oara pe scena londoneza West End in 2002.

De atunci, actrita s-a casatorit cu Chris Martin, solistul formatiei Coldplay, a nascut o fata si si-a pierdut tatal, care a murit de cancer la gat. "Simt ca am ajuns la acest film ca o persoana diferita", a declarat Paltrow. "Cand am jucat in piesa de teatru, tata traia si eu eram necasatorita. Cand am ajuns sa joc in film, il pierdusem pe tata, dar am fost binecuvantata cu lucruri minunate pe plan personal", a adaugat actrita, precizand ca decesul tatalui ei a facut-o sa se gandeasca la "moarte si durere sufleteasca".

Paltrow a mai declarat ca, dupa nasterea fiicei ei, Apple, nu dorea sa se intoarca la munca. "Dupa ce am nascut-o pe fiica mea, mi-a fost foarte greu sa o las singura. M-am intors la munca dupa zece luni (...) a fost fantastic, dar am fost devastata ca nu mai eram eu cea care o culca seara pe Apple", a recunoscut Paltrow. Actrita in varsta de 33 de ani nu a reusit sa ajunga la Festivalul de film de la Venetia din cauza unor probleme tehnice pe care le-a avut avionul in care se afla.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.