Catalin Maruta si invitatii lui au descins luni, 5 septembrie, cu camioanele pline de mancare si de gaini vii, in satul Plosca din judetul Teleorman.
Trei mii de gaini, 450 de pachete de faina, 450 de sticle de ulei, 450 de pachete de orez, 450 de pachete de zahar, 150 de role de cascaval si 150 de saci de furaje. Toate acestea au fost cumparate de echipa lui Catalin Maruta cu banii pe care i-a adunat de la vedete.

VEDETE LA MUNCA

Alaturi de echipa Tonomatului DP2 au fost Madalina Manole, membrii trupei Mandinga, fetele de la Etnic, trupa Hara si formatia Alb Negru. Cu totii au pus mana la munca si au impartit alimentele celor 150 de familii de sinistrati.

50 DE OUA

Cat timp au fost impartite, ganile nu au stat degeaba. Galinaceele au produs 50 de oua. Toti cei care au venit luni vor merge saptamana viitoare sa construiasca o casa pentru una dintre familii


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.