• Domnu’ Ralu Filip, dati, va rog, o recomandare sa puna televiziunile cerculetul cu AP cind apare Basescu. Nu se stie niciodata cind izbucneste in ris pe la vreo emisiune. Si zau asa, daca eu, care sint de acum om mare ma sperii de hohotele lui, va dati seama ce se intimpla cu bietii pustani care il urmaresc? O sa aiba rau de mare toata viata.

• Ca orice dezastru natural, uraganul Katrina a fost o trufanda pentru televiziuni. Si un bun prilej pentru a se umfla in pene. Realitatea TV ne-a prezentat-o, doua zile la rind, mai mult in inregistrari, pe "Nicoleta Dragusin, singurul jurna-list roman in direct din New Orleans". Mie mi s-a parut un pic exagerata desfasurarea de forte. Nu de alta, dar corespondentul Realitatii TV putea sa ne spuna si de la Popesti-Leordeni ca a inceput sa "ploaie".

• Daca se intreba cineva ce mai face Iulia Fratila, eu am aflat ca e bine, sanatoasa si este angajata sa rida la Prima TV. Era luni seara la o emisiune de sport si, indiferent ce spuneau domnii aceia, fotablisti sau jurnalisti sportivi, ea se hlizea. I-am urmarit zimbetul pret de citeva minute, ca sa ma conving ca este chiar ea si nu vreo holograma.

• La N24 se dau stiri. Cind nu se vorbeste despre ape minerale si sucuri supranaturale, au o rubrica "No Comment". Care ar trebui sa se numeasca "No Comment de-al nostru". Pentru ca la editia de luni noapte, peste imaginile de la o catastrofa din Indonezia erau suprapuse trei voci care ziceau, pe rind: kalati kau mati dan kotaku duniamu jang ingin aku ikut hidupnja tak lagi punja tanda. Aiurea, nu ziceau asa, cuvintele acestea le-am gasit eu pe Interent. Dar fac pariu pe o bere la PET ca vocile comentau dezastrul si nu intrasera pe frecventa doar ca sa se plinga ca s-au stricat la stomac de la sucurile romanesti.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.