Si artistii au sarit in ajutorul sinistratilor. Astfel, la data de 12 septembrie, de la ora 20:00, va avea loc la Teatrul National o licitatie. De vacute.

Din ipsos, vopsite in fel si chip, in functie de imaginatia fiecarui artist, ori imbracate ultimul racnet. Pretul orientativ: 500-1.000 de euro. Participarea la eveniment este permisa tuturor persoanelor fizice sau juridice, indiferent de nationalitate sau rezidenta. Pe langa suma la care a fost adjudecata "Sculptura-vacuta", cumparatorul va suporta inclusiv costurile de transport ori de instalare. Pe scurt, se anunta o licitatie ca la carte.

Printre exponate se numara si lucrari semnate de designerii romani Doina Levintza si Razvan Ciobanu. Levintza a "elegantit" vacuta pe care a numit-o "Moolin Rouge" cu cizme de cabaret, volane, margele, peruca si pene. Iar nonconformistul Razvan Ciobanu i-a pus lucrarii sale, "Cow Diva", jambiere portocalii. In ceea ce-l priveste pe Ilie Nastase, sportivul a montat pe rumegatoare mingi de tenis. Nadia Comaneci este si ea prezenta, alaturi de Andrei Farcasanu, cu "Perfect Ten".

Proiectul reprezinta imortalizarea momentului din finala Jocurilor Olimpice de la Montreal, cand a obtinut prima nota de 10 din istoria gimnasticii. Si mai sunt vacute: cu matele la vedere, cu harta tarii sau cu steagurile Europei imortalizate pe coaste. Mihaela Radulescu, vedeta Antenei 1, va fi prezentatoarea acestui eveniment cu scop caritabil, dar inca nu stim daca s-a inscris la licitatie. Un exponat amuzant in superba-i curte de la Snagov n-ar da rau. Banii stransi vor fi donati celor afectati de inundatii.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.