Mirajul jocurilor de noroc si emotia castigului neprevazut le atrage si pe vedetele noastre. Adi Minune a pierdut 100 de milioane de lei la ruleta, iar Ank, fosta membra A.S.I.A, a jucat un dolar si a castigat aproape 1.000.

Poate nu v-ati fi asteptat, dar cea mai noua vedeta pe lista amatorilor de castiguri la risc este Cristina Stamate. Artista locuieste in zona Sala Palatului, unde se afla si un cazinou. In ultima vreme, actrita viziteaza aproape noapte de noapte o sala de jocuri, unde baga banii in pacanele (aparate cu maneta).

FANII SI BANII

Manelistul Adrian Minune si-a incercat sansa la un alt cazinou din Capitala. Interpretul a fost invitat sa le cante oamenilor de afaceri impatimiti ai jocurilor de noroc si a pierdut la ruleta 100 de milioane de lei. Din fericire, si-a recuperat o parte din bani din onorariu, care a fost 2.000 de euro, dar si din milioanele aruncate pe scena de fanii incantati de show.

1 DOLAR NOROCOS

Blondina Ank a fost fascinata de lumea cazinourilor dupa ce a vizitat Las Vegas-ul impreuna cu o buna prietena. Cea mai mare suma castigata a fost 1.000 de dolari si de atunci cantareata joaca ori de cate ori are ocazia. Mai nou, Ank a acceptat sa promoveze imaginea unui cazinouri din Bucuresti, asa ca ruleta si masinutele ii sunt la indemana.

100.000 DE $ PE NOAPTE

S-a spus ca fotbalistul Sabin Ilie a avut probleme din cauza jocurilor de noroc. Sportivul ar fi pierdut suma de 20.000 de dolari intr-o singura noapte. Si Gigi Becali , patronul echipei de fotbal Steaua, s-a laudat cu ceva timp in urma ca obisnuieste sa sparga 100.000 de dolari pe noapte la cazino.

FALIT IN MONTE CARLO

Varul lui Gigi, Giovanni Becali , a povestit intr-o emisiune tv ca in tinerete a pierdut toti banii la jocuri de noroc in Monte Carlo. Ramas fara finante, a furat benzina dintr-un Rolls Royce pentru ca nu mai avea cu ce sa-si cumpere combustibil.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.