Pierce Brosnan a fost prezent, vineri seara, la Deauville, pentru a-si prezenta cel mai recent film "The Matador", realizat de new-yorkezul Richard Shepard, in deschiderea festivalului american de film, relateaza Mediafax. "Sunt fericit sa ma aflu aici in aceasta seara. Fimul este dragut si subversiv din mai multe puncte de vedere. Este diferit de tot ceea ce am facut inainte", a declarat actorul irlndez in varsta de 53 de ani, care i-a dat viata in timp elegantului agent secret James Bond, incepand din 1995.

Pierce Brosnan joaca in acest film rolul unui criminal depresiv care, intr-o seara, se imprieteneste cu "un om normal", dragut si timid (Greg Kinnear), caruia ii face o serie de destainuiri ingrijoratoare. Aceasta comedie cu buget mare (7,5 milioane de dolari), care este coprodusa de Brosnan si Beau Saint-Clair, va aparea in cinematografele din Franta la 16 noiembrie. Comedia a fost remarcata in ianuarie, la festivalul de film independent Sundance, festival fondat, in Statele Unite, de Robert Redford.

Juriul celei de-a 31-a editii a Festivalului de film american de la Deauville este prezidat de cineastul Alain Corneau si va acorda, la 11 septembrie, cele trei premii ale competitiei: Grand Prix, Premiul Juriului si Premiul pentru Scenariu. Zece productii, dintre care cinci filme in premiera apartinand unor cineasti independenti putin cunoscuti in Franta, se afla in competitie. Concomitent cu competitia oficiala, 14 filme vor fi prezentate in avanpremiera, lucru care constituie un prilej pentru ca vedetele sa fie prezente la Deauville.

Paul Haggis, Juliette Binoche, Ron Howard, Abel Ferrara si alti actori cunoscuti, vor sosi la Deauville probabil venind de la Mostra de la Venetia, unde productiile lor au fost prezentate. Dintre productiile care vor fi prezentate in avanpremiera fac parte "Cinderella Man", regizat de Ron Howard, si "Mary" de Abel Ferrara, o noua imagine a Mariei-Magdalena in interpretarea lui Juliette Binoche. La acest festival va fi prezentata, in premiera mondiala, si productia "Goal" de Danny Cannon, un film despre fotbal in care apar fotbalisti renumiti, inclusiv Zinedine Zidane.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.