Paula Seling a avut casatoria si nunta religioasa, in noaptea de sambata spre duminica, pe Cheile Rasnoavei, exact la ferma unde s-au realizat filmarile la "Cold Mountain", care a avut-o ca protagonista pe Nicole Kidman. Slujba religioasa a fost oficiata de trei preoti, in aer liber, la un altar improvizat la ferma. Paula Seling, 27 de ani, a facut cununia civila la Brasov pe 10 iulie, in mare taina.

Secretul a fost bine pastrat nu doar pentru opinia publica, ci chiar si pentru parintii ei. Paula a marturisit ca este indragostita lulea si spune ca s-a casatorit cu cel mai bun baiat din lume: Radu Bucura, in varsta de 25 de ani, bateristul formatiei Danei Nalbaru (ex-Hi-Q). La petrecere au fost de toate. De la sarmalutele traditionale si pana la caviar sau fructe de mare, aranjate sofisticat intr-un bufet suedez, nu a lipsit nimic.

Totul a fost stropit cu o palinca ardeleneasca sau cu whisky, dupa preferinte.Paula Seling si-a incantat invitatii cu cateva melodii celebre, din repertoriul romanesc, dar si slagare ale cantaretei Whitney Houston. Paula Bucura Seling este noul nume al solistei, deoarece a cazut de acord cu sotul sa-si pastreze amandoi ambele nume de familie. Paula si Radu s-au reintalnit dupa opt ani, iar dupa numai trei saptamani s-au hotarat sa-si uneasca destinele pentru totdeauna.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.