Asa este actrita Bianca Brad atunci cand vine vorba de fiul ei, pe care nu are incredere sa-l lase cu nici o bona, pentru ca nimeni nu se ridica la inaltimea asteptarilor cand vine vorba de Luca.

Singura mana de ajutor calificata vine din partea mamei ei, iar de o saptamana se pare ca Bianca s-a convins ca tot familia este cea care-i sare in ajutor. Bianca Brad nu uita insa ca inainte de toate este o femeie care-si iubeste cariera. Desi are un baietel de aproape doua luni, Luca, Bianca s-a retras in concediu de maternitate abia dupa ce si-a pus la punct un plan de a fi in centrul atentiei si in perioada absentei din viata mondena.

Pe perioada sarcinii ea a inregistrat doua videoclipuri, dintre care unul deja ruleaza la posturile de specialitate, iar celalalt va fi lansat undeva la mijlocul lunii septembrie. Desi muzica nu reprezinta o preocupare principala, ci mai mult un hobby, proaspata mamica a preferat sa-si asigure aparitia la televiziune in acest fel pentru ca programul pe care l-a stabilit micul Luca face imposibila prezenta in emisiuni a mamei lui.

Bianca Brad si logodnicul ei Aurel Fratila fac cu schimbul sa-i intre in gratii lui Luca, care e "expresiv, energic si are un zambet de milioane", dupa cum il lauda parintii. Tatal il schimba, il leagana si-l rasfata mai mult pentru ca este un om de afaceri ocupat si devine gelos atunci cand pierde gangurerile zilnice ale fiului.

Bianca nu vrea insa sa renunte la actorie si va reveni dupa trei luni, pentru ca i-a cerut ajutorul mamei ei pentru a sta cu copilul. Intre timp, ea a inregistrat mesajul de robot pentru o companie de telefonie mobila si este fotograf de serviciu pentru fiul ei.
Maternitatea i-a dat ocazia Biancai sa devina mai selectiva in ceea ce priveste castingurile pentru ca va alege doar acele proiecte care-i vor permite sa-l aduca pe platou si pe Luca.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.