Sanda Curca, iubita lui Florin Ionescu, impresarul formatiei A.S.I.A. si fostul iubit al Irinei (ex-A.S.I.A.), este insarcinata. Copilul a fost conceput in perioada in care fostii amorezi s-au despartit.

Sanda Curca si-a afisat pentru prima data pantecul de proportii considerabile joi seara la Ploiesti. Ea a participat alaturi de iubitul sau, Florin, la deschiderea salonului auto Cardinal Motors. Dupa conformatia abdomenului, Sanda ar fi insarcinata in luna a saptea, ceea ce inseamna ca viitorul bebelus a fost conceput la inceputul acestui an, exact in perioada in care iubitul sau s-a despartit de Irina Nicolae, lidera trupei A.S.I.A.

I-A JUCAT PE DEGETE

Irina s-a indragostit pe cand inca mai era cu Florin de Marius Vizer, presedintele Uniunii Europene de Judo. Pana inainte de anul nou, Irina a reusit sa jongleze cele doua relatii, dar Florin - cu care avea o legatura de cinci ani si despre care se auzea ca urma sa ii fie sot - a aflat si a rupt prietenia.

SARUTURI IN PUBLIC

Florin s-a consolat rapid in bratele fostului manechin Sanda Curca. Proaspetii amorezi au inceput sa se afiseze impreuna la evenimente mondene, sa se sarute cu foc in vazul lumii, Florin parca dorind ca gesturile tandre sa ajunga la instiintarea fostei sale iubite.

IUBIT IN VARSTA

Cel care a cucerit-o pe Irina, Marius Vizer, este cetatean austriac de origine romana si nu are o viata prea linistita. In varsta de 46 de ani, este divortat, are un baiat de 20 de ani si este cercetat de PNA pentru trafic de influenta si "acte de coruptie".


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.