Despre idila dintre Iuliana Marciuc si Adrian Enache au curs tone de cerneala. Cei doi se iubesc de mai bine de zece ani. Desi s-au despartit si s-au impacat de nenumarate ori, Iuliana si Adrian sunt si acum impreuna.

Normal, toata lumea a crezut ca pruncul pe care Iuliana il poarta in pantece si care se va naste in luna noiembrie este al cantaretului. Dar nici unul dintre ei nu dorea sa discute despre acest lucru. Pana miercuri... Povestea de dragoste dintre Adrian si Iuliana ar putea fi transpusa intr-o telenovela de succes. Se iubesc de mai bine de zece ani, desi Adrian e casatorit cu Corina, care i-a si daruit o fetita superba, pe Diana.

Corina a crezut ca venirea pe lume a Dianei va pune capat relatiei dintre Adrian si Iuliana. N-a fost asa... Mai mult, la inceputul acestui an, Iuliana a ramas insarcinata. Cu cine? Nici unul dintre "impricinati" nu a spus-o, dar pentru toata suflarea mondena raspunsul nu putea fi decat unul singur: cu Adrian Enache. Miercuri, 31 august, Iuliana si-a serbat ziua de nastere la Hotel Astoria din Eforie Nord.

In fata multimii de prieteni invitati la petrecere, Adrian a recunoscut ca baietelul pe care il asteapta Iuliana e al lui. Apoi, in timpul showului pe care l-a sustinut alaturi de Aurelian Temisan si de Calin Geambasu, can-taretul, extrem de fericit, dupa cum ne-au povestit martorii oculari, a facut numeroase dedicatii pentru Iuliana si pentru "eroul din burtica iubitei mele", dupa cum s-a exprimat el.

Mai mult, Enache a cantat melodia "Hero" pentru baietelul sau. in acelasi context, au aparut glumele la adresa nasilor si a numelui copilului. Adrian i-a strigat "nasule" lui George Copos, prezent la petrecere, si a spus ca se gandeste daca pe baietel sa-l cheme George sau Albert Astoriu. Iuliana a ales sa nu comenteze pentru Libertatea ceea ce s-a intamplat la Hotel Astoria, insa Enache, amintindu-si probabil de existenta sotiei sale, s-a aratat suparat de informatiile noastre: "Cine v-a zis voua tampeniile astea? Nu comentez! Am martori, am state de plata ca eu cant seara de seara in Mamaia, la Majestic, si nu aveam cand sa merg la Astoria."

Ii reamintim lui Adrian ca la petrecere, in afara de cei pomeniti mai sus, au mai fost prezenti directoarea de la Savoy Angela Sahiu, Xenti Runceanu (care ne-a si confirmat, de altfel, prezenta lui Enache la Astoria) si avocatul Catalin Dancu. Toti l-au vazut si auzit pe cantaret, doar Enache nu-si aminteste sa fi trecut pe la acest hotel. Mai mult, unul din ospatari, mare colectionar de autografe, a tinut sa se pozeze cu Iuliana si Adrian.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.