Dupa concert, baietii au facut pe DJ-ii intr-un club bucurestean

Spectacolul "Holograf si RomTelecom cred in prietenia adevarata" a inceput, pe 15 decembrie, cu o jumatate de ora intirziere pentru ca bucurestenii s-au imbulzit in ultimul moment la Sala Polivalenta. Adolescenti, dar si virstnici plini de viata, cupluri de tineri casatoriti cu prichindeii dupa ei au luat aproape cu asalt sala, ocupind-o pina la ultimul loc. In spatele scenei erau montate trei ecrane imense, pe care, pe toata durata concertului, s-au derulat imagini din public si de pe scena, dar si videoclipuri. Stage Expert a adus toata forta sunetului si toate luminile de care dispune, iar TVR a deplasat aparatura suficient de multa pentru a ne intreba daca nu cumva se preconizeaza un nou DVD Holograf, care sa contina acest concert.

Prietenii adusi pe scena de cei opt membri ai trupei Holograf au fost unul si unul. Taxi a venit cu cei de la Gloria, pe post de bonus. Unul dintre percutionistii de culoare ai grupului a prezentat piesa "Sint un balcanic", afirmind despre el acest lucru. Fidel marilor concerte Holograf si reintors, se pare definitiv, in tara, Nutu Olteanu - fostul chitarist al grupului - a afisat un look nou. Marius Batu s-a aflat si el alaturi de holografi, linga care a cintat "Odata am ucis o vrabie", "Te voi iubi" si "Dimineata in alta viata", piesa din urma fiind prezentata de Dan Bittman astfel: "Dedicam acest cintec unui prieten de-al nostru care nu a putut veni la concert. Sa-i spunem simplu, Teo".

De altfel, portretul lui Teo Peter s-a regasit pe ecrane alaturi de cele ale lui Doru Caplescu, Iuliu Merca (Semnal M) sau Aliosa Stroian. Doar Mircea Baniciu si-a lasat balta prietenii de la Holograf, alaturi de care ar fi trebuit sa cinte o piesa, transmitindu-le in ultimul moment ca prefera sa ramina in acea seara la Festivalul "Om bun". Cea mai aplaudata piesa a fost "Ochii tai", o balada pe care, din pacate, Holograf o cinta destul de rar. La final, cei aproape 7.000 de spectatori au parasit sala intr-o degringolada de nedescris, iesirea dinspre Sala Polivalenta fiind blocata. Membrii trupei au petrecut apoi intr-un club bucurestean, unde, pe rind, s-au transformat in DJ de ocazie pina ce zorii i-au trimis acasa.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.