Ovidiu Branzan, fostul ministru al Sanatatii, este gata sa-i plateasca copilului sau o pensie lunara de intretinere de 6 milioane de lei vechi. "Oferta de plata" se afla in actiunea de divort pe care ex-ministrul PSD a intentat-o fostei sale sotii, prezentatoarea TV Dana Razboiu. In aceeasi actiune depusa la judecatorie la mijlocul lunii august, Ovidiu Branzan solicita desfacerea casatoriei din culpa comuna a sotilor si se declara de acord ca fiul sau sa fie incredintat spre crestere si educare mamei sale.

Ovidiu Branzan spune ca decizia de a divorta de Dana Razboiu a fost luata, in special, in interesul copilului lor de doar un an si cinci luni."Preocuparea comuna pentru cresterea si educarea minorului ne-a determinat pe mine si pe parata sa luam hotararea de a pune capat casatoriei prin divort. Este cea mai buna modalitate de a iesi dintr-o situatie de fapt care se degradeaza pe zi ce trece si ne influenteaza inclusiv in activitatea profesionala", isi justifica decizia fostul demnitar PSD.

Potrivit reclamantului Branzan, convietuirea cu sotia sa nu mai este posibila. "Amandoi ne facem vinovati de alterarea relatiilor personale. Relatiile dintre mine si parata s-au deteriorat treptat in ultimul an, fapt ce a generat discutii contradictorii si o stare psihica incordata, care incepeau sa se repercuteze asupra copilului nostru", se arata in motivele de divort.

Referitor la copil, fostul ministru este de acord ca instanta sa-l incredinteze mamei, care " dispune de toate conditiile necesare pentru a-i asigura o crestere corespunzatoare". Mai mult, tatal vrea sa puna si el umarul la cresterea micutului si se ofera sa plateasca, lunar, suma de 600 de lei noi cu titlu de pensie de intretinere."

Ofer 6 milioane de lei, bani indestulatori pentru satisfacerea nevoilor prezente, avand in vedere ca subsemnatul mai am in intretinere un copil minor rezultat dintr-o casatorie anterioara", explica fostul ministru. Altfel, Ovidiu Branzan exclude categoric orice chestiune legata de partaj: "Intre mine si parata nu se ridica probleme legate de partajul bunurilor si nici de asigurarea spatiului de locuit", sustine pesedistul care nu solicita cheltuieli de judecata.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.