Acuzat ca nu se ocupa de Mario si ca nu-i plateste pensia alimentara, jucatorul lui Juve a prezentat un document prin care sustine ca si-a platit toate datoriile fata de fiul lui

Adrian Mutu a fost revoltat de acuzele care i s-au adus prin presa, ca ar avea restante la plata pensiei alimentare catre fiul sau. "Eu am virat pe 14 iulie 6.000 de euro, reprezentind pensia alimentara pentru Mario pe trei luni, iar pe 5 septembrie m-am inteles cu Alexandra sa-i trimit in avans, pentru inca trei luni. Asa ca sint mai mult decit la zi cu indatoririle financiare fata de copilul meu", a spus jucatorul lui Juventus, prezentind si extrasul bancar pentru a face dovada celor sustinute (facsimil).

"Avocatul Alexandrei sa nu mai spuna ca n-am mai platit de opt luni! Eu fac diverse donatii. Cum as putea sa nu-i dau bani propriului meu copil!? L-as ruga pe Dancu sa nu mai faca atmosfera inainte de meciurile importante ale echipei nationale", a adaugat "tricolorul".

Adrian a mai explicat: "Probabil ca Alexandra e geloasa. Imi pare rau ca s-a ajuns la astfel de lucruri. Eu o respect in continuare pentru ca este mama baiatului meu, dar nu e corect sa faci acuzatii daca n-ai un temei". Apropiati ai fotbalistului au povestit ca Mutu si-a vizitat fiul chiar in urma cu doua saptamini: "Adrian impreuna cu Consuelo s-au dus la Milano trei zile la rind. Au petrecut toti trei prin oras. Adrian chiar mi-a povestit cit de bine ii sta pustiului acum, cind s-a tuns si nu mai are parul lung. A fost miscat cind baiatul i s-a adresat la plecare cu : 'Tati, eu te iubesc!>>".


Despre autor:

Gazeta Sporturilor

Sursa: Gazeta Sporturilor


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.