Pe 7 septembrie, celebra dansatoare si coregrafa spaniola, Rosa Olympia Estrella va sustine la Bucuresti un curs de flamenco. Cursul va dura patru zile. Prima zi este destinata intermediarilor si avansatilor si va cuprinde aprofundarea coregrafiei intr-una din formele dansului flamenco, precum si Bulerias, a doua zi va fi destinata tuturor nivelurilor si va cuprinde tehnici de miscare a mainilor si picioarelor in dansul flamenco, a treia zi, destinata incepatorilor, va insemna o introducere in dansul flamenco, iar cea de-a patra zi, destinata tuturor nivelurilor, va insemna o introducere in dansul clasic spaniol si folosirea castanietelor.

La fiecare sedinta de dans vor fi admisi maxim 15 studenti, mai putin la sedintele de castaniete si dans clasic spaniol, unde vor fi maxim 10 studenti. Inscrierea se face prin email, la adresa rosaolympiaestrella@yahoo.com. Pretul pentru o sedinta este de 20 lei noi (200.000 lei vechi), dar exista si posibilitatea achizitionarii unui card de 10 sedinte cu pretul de 100 de lei noi (1.000.000 lei vechi). Cele 10 sedinte pot fi folosite oricand pe perioada de desfasurare a cursului (septembrie - noiembrie).

Locul de desfasurare va fi Club Parc Hotel, sala de fitness, Bulevardul Tipografiei 3-5 (langa Crowne Plaza). Rosa Olympia Estrella este cunoscuta in Romania atat pentru cursurile de flamenco, cat si pentru coregrafia si interpretarea din spectacolul de flamenco "Mujeres del Quijote", pus in scena la Teatrul Bulandra.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.