Victoria Beckham a negat faptul ca nu ar fi citit nici o carte in viata ei, dar a admis ca rareori i s-a intamplat sa reuseasca sa termine de citit una pe care a inceput-o, relateaza Daily Mirror in editia sa electronica. Fosta membra a grupului pop Spice Girls a declarat ca a fost citata gresit. "A fost un interviu pe care l-am dat unei reviste spaniole si ceea ce am spus de fapt, este ca nu pot termina cartile.

Intotdeauna le incep, ma distrag alte lucruri si nu mai reusesc sa imi fac timp sa le termin. Sunt sigura ca toate mamele cu trei copii stiu despre ce vorbesc", a spus vedeta. "In ceea ce-i priveste pe criticii care au declarat ca pun in pericol educatia baietilor mei, ii sfatuiesc sa nu fie ridicoli. Bineinteles ca citim carti impreuna", a adaugat Posh. Victoria, in varsta de 31 de ani, sotia fotbalistului David Beckham, se afla zilele acestea la Londra pentru a promova un institut de cercetari oncologice.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.